LA-DX-GROUP - the Norwegian DX Association
Solar Data
SSN:92
SFI:148
A-index:15
K-index:1

 

Innhold og Nyheter
Propagasjon
Velkommen til LA DX Group nye Websider
 
Lagt til av LA0FA. Dato lagt til 10.05.2009
 
Her er LA DX Groups nye webside. Vi håper dere blir fornøyde og ser nytten av en oppdatert side. Webmaster Matthias, LA0FA venter med spenning og begeistring på innspill, ønsker og kommentarer til forbedring.


Funksjonalitet DX

Samtlige DX nyheter er lagret i en strukturert database med bl.a. registrerte start- og sluttdatoer. Dette gjør det mulig at en kan se samtlige DX som eksempel er aktive pr "idag", "fremover" eller som har gått ut på dato. Denne type oversikt er tilgjengelig på menyen på toppen "DX Informasjon". Kolonnen "DX Nyheter" til venstre viser til de siste DX nyheter som er lagt inn i databasen, kronologisk oppført. LADXG.no produserer RSS Feed med alle DX nyheter som legges inn i databasen.

Dersom du er interessert å bli bidragsyter for DX nyheter så blir webmaster veldig glad ! Visjonen med LADXGs nye hjemmeside er at DX databasen kan bli et slags nav for spredning av DX nyheter, både på selve hjemmesiden, men også via RSS og eksempelvis Twitter. Webmaster tildeler gjerne admin brukernavn og passord til bidragsytere som selv legger inn nyheter via admin grensesnitt !

Innhold og Nyheter

Vi har til hensikt å spre ytterligere og relevante nyheter (også disse har egen RSS Feed) som da blir tilgjengelig som denne artikkelen i midtseksjonen av siden.

Kalender

Kalenderfunksjonen kan vi benytte for å informere om både viktige contests og andre radioamatør-begivenheter samt arrangement i vår egen forening, NRRL og andre grupper.

Aktuelle temaer

I denne seksjonen kan vi presentere aktuell bakgrunns-stoff og informasjon som gjerne kan stå litt over lengre tid.

Gjestebok

Vi ser frem til din melding !

DX Informasjon

Ved siden av gruppering av DX Databasens nyheter publiserer vi her både propagasjonsvarsler og bakgrunnstoff om bølgeutbredelser, solflekker etc. samt en enkel DX-Cluster funksjon.

Muligheter

Denne websiden hostes i et profesjonelt miljø hos selskapet NetHut. Fordelen med valgt løsning at den i en og samme omgang muliggjør både windows og unix funksjonalitet, alt fra PHP, ASP, ASP.net er mulig å kjøre! Dette vil gi oss helt nye muligheter for funksjonalitet. Dersom noen eksempelvis er interessert å legge ut loggbøker for publisering er det fullt ut mulig. Webnaster er selvfølgelig behjelpelig å få slike ideer i livet. Opplasting av logg/QSO data fra mobil er en av funksjonene det jobbes med nå samt at websiden tilgjengeliggjøres for mobil-skjerm format. Automatisk nyhetsvarsling via Twitter er noe som også kommer om kort tid.

Ta kontakt

Uansett hva det er du lurer på eller har på hjertet - ta kontakt ! Du finner alle kontaktdetaljer her.
 
Legg til kommentar
 
 
 
Tilbake til hovedsiden
MUF/LUF varsling for DXCC-prefix
Aktuelt
LADXG Chat:
LA-DX-GROUP bruker Slack som Chat- og samhandlingsplatform. Tjenesten er forbeholdt medlemmer av LA-DX-GROUP. Slack workspace for LADXG er https://la-dx-group.slack.com
LADXG CW QRG 3567 kHz:
Et av LADXG's viktige formål er å fremme CW (telegrafi) aktivitet på amatør båndene. 3567 kHz er LADXG medlemmenes treffpunkt for en uformell CW treff - uansett ferdighetsnivå.
LADXG SDR
LA DX Fund
Tema - Doublet
LA-DX-GROUP på ClubLog
Online
Akkurat nå:
Antall påloggede: 0  Antall gjester: 296
Brukere:
Nyeste registrerte bruker: LB7EJ
Siste Top20 oppdatering: LA7XK
Galleri
Siste bilde innsendt fra LA8OM
QSL
Siste QSL innsendt fra LA8EMA
Contest Kalender
Andre DX nyheter
Siste 20 fra DX News
Aktuelle temaer
Hva er RSS?

RSS (Rich Site Summary eller Really Simple Syndication), eller ”web feeds” som det ofte kalles, er et XML-basert filformat som brukes i formidlingen av hyppig eller jevnlig oppdaterte nyheter, pressemeldinger og annet webinnhold.
Ved hjelp av RSS kan du få et utdrag av en bestemt nettsides nyeste oppdateringer, som oftest pressemeldinger og andre aktualitetssaker. Brukere kan abonnere på RSS-feeds fra flere ulike kilder og nettsteder samtidig, og få dem samlet i en såkalt RSS-leser. Dette gjør at du enkelt kan følge med på hva som skjer i flere kanaler samtidig, uten å måtte besøke nettstedene manuelt.
www.LADXG.no tilbyr sine brukere følgende 3 RSS-er:

DX Nyheter
Nyheter og Artikkler fra LA DX Group
Kalender fra LA DX Group

Skrevet av: LA0FA, Dato: 09.05.2009

LA-DX-GROUP - 2023
Webmaster og utvikler av siden er Matthias Peter, LAØFA

Valid CSS!

Websidene hostes simply.com